Найкращі фотозони на весілля у Львові

Володимир Лобода Володимир Лобода
Автор статті
Найкращі фотозони на весілля у Львові

Звуки музики з кафе, ароматна кава, вид на площу Ринок, чудернацькі дахи, дивовижний пейзаж архітектури навкруги. Ви одружилися і ваші серці тепер не розділені один від одного. Ваші закохані погляди зазирають прямо в душу і ви не бачите нікого навкруги. Ваші долоні сплелися. Парубок одягнений в чорний класичний костюм, а дівчина в біле плаття і на щоках рум’янець. Сьогодні ви одружилися і хочете, щоб цей день залишився у вашій пам’яті. Так і буде. Але спогади можуть трішки стиратися, картинки вже не такі яскраві в голові. Що робити? На допомогу вам прийде фотограф, який зробить вам згадку на довгі роки. Але ж хочеться, щоб на фото були не тільки закохані, але й романтичний вид позаду. Тож в яких місцях найкраще робити фото і які фотозони у Львові будуть найкращими? Зараз розкажемо.

Вище неба

Це романтичний майданчик на даху з видом на Львів. Знаходиться на проспекті Свободи 27. Ідеально підходить як для побачень, для освідчень, так і весільних фото. Це унікальне місце з панорамним видом, що дозволяє зробити фото ще більш яскравими.

Митрополичі сади

Це місце знаходиться на площі Святого Юра, 5 на території собору. Зелені сади, які складаються з паркового комплексу, сподобаються всім. Тут часто проводяться заходи і фотосесії. Це спокійна і затишна місцина, в якій можна зробити фото на фоні природи. Відкривається також вид на місто, оскільки ці сади знаходяться на схилах Святоюрської гори.

Шевченківський гай

Тут знаходиться музей прямо посеред неба серед пам’яток народної архітектури та побуту. Але ще більш вражає мальовничі види природи. До речі, тут проводяться весільні церемонії. Все проходить в дусі українських традицій. Тож ви також можете скористатися і цією нагодою.

Оранжерея

Знаходиться на Стрийському парку. Тут екзотичні рослини знаходяться під куполом із скляними стінами. Якщо додати ще мерехтливі гірлянди та свічки, то це стане найнесподіванішою фотозоною для вас у день весілля.

Італійський дворик

Ото для тих, хто любить більше архітектурні споруди, ніж природні. Знаходиться на площі Ринок 6 на подвір’ї палацу Корнякта. Тут не буде шумно, всюди спокій і тиша. Подвір’я оточено балконами з колонами, є квіти і не доносяться ніякі звуки з площі. Вам буде дуже комфортно фотографуватися!

Шляхетське казино

Це місце ще називається як Будинок вчених. Знаходиться на вулиці Листопадового Чину, 6. Це дуже пізнаване місце завдяки своєму інтер’єру. Там ніби будуть ось-ось знімати фільм і вже поставили декорації. В середині знаходяться дубові дерев’яні сходи, мармурові каміни, кришталеві люстри і багато просторих великих залів.

Наукова бібліотека ім. Івана Франка

Якщо ви обидва любите читати, то можна зробити фото у бібліотеці. Багато книг, велика зала. Світло падає зверху зі скляного даху. Розмальовані стіни з високими вікнами. Це буде дуже оригінальна фотосесія!

Вежа храму святих Ольги і Єлизавети

Це оглядовий майданчик, який знаходиться на площі Кропивницького. Там відкривається дуже гарний вид на центр Львова та Високий Замок. Розташований він неподалік Головного залізничного вокзалу.

Місце для поцілунків

Це дуже символічне місце для закоханних у день весілля. Знаходиться на терасі однієї з кав’ярень на площі Катедральній. Це місце біля кав’ярні з купою квітів і там можна зробити гарні фото, присівши на ажурні стільчики.

Фонтан львівських “Ромео і Джульєтти”

У центрі міста на проспекті Чорновола знаходиться фонтан зі скульптурами закоханих Пелагеї та Ромуальда. Історія кохання цих юних людей надихає! Їх порівнюють із героями Шекспіра.

Це не банальна історія кохання. У передмісті Львова у Середньовіччі жило багато людей різних національностей: євреї, татари, греки, німці, українці та італійці.

Поруч жили дві родини – одна українська, а інша італійська. Там зростали діти однолітки. Дівчинка була родом із української сім’ї, а хлопчик з італійської. Вони дружили і коли виросли, то дуже сильно закохалися один в одного. Ромуальдо освідчився Пелагеї і вони вирішили одружитися. Вони зізналися батькам, але ті були проти. В той час було суворо заборонено одружуватися людям різних конфесій.

Хлопця відправили до Італії. Але коли він дізнався, що його кохана захворіла на чуму, то вирішив повернутися до неї і забрати. Але не встиг. Тож тепер цей пам’ятник стоїть як символ кохання, яке неможливо роз’єднати відстанню або заборонами. Якби сумно це не звучало, але лише смерть може розлучити істинне кохання.

Тож це буде дуже романтичне і символічне місце для фото. І ця історія буде як нагадування закоханим, що то місце було для них святим: воно каже нам про кохання, яке неможливо перемогти. Саме цією розповіддю вирішили закінчити перелік яскравих місць для фотозон.

Привітати з днем весілля молодят можна по-різному. Але ж хочеться побажати насамперед молодим довгих років життя разом!