Вітання з днем весілля молодятам

Володимир Лобода Володимир Лобода
Автор статті
Вітання з днем весілля молодятам

Привітання для молодят, котрі тільки стають на стежку шлюбу. Тут ви можете знайти привітання у прозі для дорогих для вас людей, які закохані і вирішили одружитися.

Привітання на весілля у прозі

Вітаю з днем весілля! Нехай цей день стане для вас початком вашої дороги до найщасливішої долі разом!

Бажаю , щоб кожен із вас був наповнений коханням у цьому шлюбі і не знав, що таке горе та сум.

І нехай лелека іноді залітає до вас у гості!

***

Кажуть, що для справжньої любові немає ніяких перешкод і що тільки ті люди щасливі, що знайшли свою другу половинку! Тож я вам бажаю, щоб ваше серце завжди було наповнене щирим почуттям один до одного і нехай доля стелить для вас лише світлий рушник, по якому ви будете йти весь ваш шлюб.

***

Все наше життя можна поділити як на гарні моменти, так і на погані. Є люди, котрі досягають все самі, а потім приходять додому і опиняються самі у пустій квартирі. Для деяких це їх зона комфорту, але для деяких ця пуста квартира стає осередком самотності.

Хочеться сподіватися, що разом ви будете завжди щасливими і приходячи додому, будете тільки радіти тому, як тепло там від вашого кохання та любові.

Але! Найголовніше, щоб це кохання горіло завжди у ваших серцях і щоб поруч один з одним ви відчували радість, а не самотність!

Тож нехай у вашому житті буде якнайбільше гарних моментів і досягнень!

***

Про що мріє кожна людина? Мабуть про те, щоб в хатині завжди був спокій і бажання мати достаток. Але чи є важливим, щоб було з ким це розділити? Безсумнівно, так!

Кожній людині хочеться, щоб можна було комусь розказати про свої проблеми, щоб було кому обійняти її і дати наснагу йти у великих світ наповненим силою до боротьби. І саме відчуття кохання дарує нам ці відчуття!

Тож кохайте один одного і боріться за своє кохання завжди! Нехай кожен із вас стане один для одного стимулом розвиватися і розкривати в собі найкращі свої сторони! Ви того варті!

***

Сьогодні я відкрив(-ла) вікно на вулицю і подивився на дитячий майданчик. Там гралися діти і так багато було радісного галасу. Ось це і є життя! І кожна ця дитина є продовженням чогось кохання і подовженням нашого життя і роду.

Якщо ми подивимося на обличчя всіх людей, то можемо побачити в них риси сотні поколінь людей, котрі кохали один одного.

Так ось ви сьогодні є продовженням кохання ваших батьків і тільки за це ми можемо їм подякувати. Адже саме ці люди змогли створити людей, які потім закохаються один в одного і сьогодні будуть тут стояти перед нами і сяяти.

Тож зараз мені хочеться привітати вас не просто з тим, що ви одружуєтеся!

Я хочу привітати вас з тим, що ви віднайшли найкращий скарб цього життя - любов! Це цінність, яку, нажаль, не кожний може мати у цьому житті!

І давайте ще раз скажемо дякую вашим батькам за вас і побажаємо їм міцного здоров'я!

А вам я хочу побажати довгих і щасливих років разом! Сяйте завжди і всюди удвох! Нехай цей блиск в ваших очах тільки стає більш яскравішим

***

Чомусь багато хто бажає на день весілля подружжю міцного кохання. Але у вас і так це є!

Також бажають цінувати один одного і завжди сяяти. Але що ж таке…у вас і це є також!

Ви сьогодні неймовірно гарні, красиві, натхненні і посміхаєтеся!

Я просто хочу побажати лише одного: нехай ці посмішки не згасають ніколи. Бо це велике горе, коли вам вже не хочеться посміхатися, коли ви разом.

Тож дивлюся на вас і бачу, як сміються ваші очі…Саме в них є ота посмішка кохання, яка така відверта і водночас, така сором'язлива.

Живіть, радійте, любіть і любіть один одного. Тепер ви є найближчими людьми у світі! Як казав Симоненко “... усмішка моя єдина…”. І нехай це стане гаслом вашого життя разом!

***

Сьогодні всі келики наповнені і кожен хоче привітати вас з цим особливим днем. Адже цей день є початком нової сім'ї. Що хочеться побажати для вашої родини тепер? По-перше, це міці. Тепер ви найважливіші люди один для одного і тепер від вашої сили разом залежить те, якою буде погода у вашому домі. Тож нехай ця погода буде завжди сонячною і безхмарною.

І друге, що я хочу побажати, це ніжності. Адже саме це відчуття дарує нашим серцям спокій і бажанням нести добро у світ.

Тож несіть за допомогою вашого кохання лише тільки щастя! Вітаю вас з вашим днем!