Що подарувати на річницю весілля?

Володимир Лобода Володимир Лобода
Автор статті
Що подарувати на річницю весілля?

Це чудово, коли люди кохають один одного і кожен їх день наповнений любов'ю. Дуже щастить тим, хто має змогу святкувати річницю свого весілля і ще найкраще, коли це відбувається кожен рік поспіль. Ви завжди можете привітати своїх знайомих з днем весілля .

А тут ви можете знайти ідеї того, що можна подарувати людям в залежності від того, до кого ви йдете на свято і яка річниця.

Що подарувати батькам на річницю весілля?

Багато дітей люблять дарувати своїм батькам подарунки на різні свята. Але найромантичніше свято - це, звичайно, свято річниці весілля. Дуже часто ще все залежить від того, скільки років у шлюбі знаходяться батьки. На 20 років весілля, наприклад, можна подарувати порцеляновий посуд.

Це може бути гарний посуд для кави або чаю. Все залежить від того, що ваші батьки полюбляють найбільше.

На 25 річницю весілля дуже часто дарують срібні прикраси. І ще часто чоловік та дружина можуть обмінюватися срібними кільцями і носити разом з обручками їх ще багато років.

А ось на 30 років весілля дарують якісь перлини. Це можуть бути якісь предмети інтер'єру, сувеніри, створенні з оброблених перлин. Або навіть якісь ювелірні вироби.

На 40 річницю весілля можна подарувати дорогоцінні рубінові прикраси.

Якщо ж думати, що подарувати аж на 50 років весілля, то можна звернутися до золотих прикрас. Це може бути щось особливе, дуже гарне і оригінальне. Цей подарунок може зберігатися в родині і воно буде переходити із покоління в покоління.

Але подарунки можуть бути різними і не прив’язаними до самої річниці. Потрібно дивитися на життєві смаки батьків.

Бо, наприклад, якщо вони люблять смачно поїсти і дуже давно живуть разом, то організуйте їм романтичну вечерю десь на даху. Запросіть музикантів, повісьте гірлянди, нехай кухарі приготують смачну вечерю і ваші батьки побудуть наодинці і згадають, що таке романтика.

Чи можливо ваші батьки люблять вино? Нехай спробують нові смаки вин на двох. Часто проводяться якість екскурсії по винному виробництву, де сомельє дасть спробувати різні смаки вин і подасть до них вишукані закуски.

А ще подаруйте їм квитки на якийсь концерт улюблених виконавців. Нехай відчують себе знову молодими і відірвуться на повну!

Найголовніше - це емоції, які ваші батьки відчують! Тож даруйте саме це в першу чергу!

Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Коханий чоловік, з яким ви вже довго в шлюбі (або не дуже довго) може бути дуже вимогливим. І дуже вибагливим! Тож часто потрібно думати, що йому подарувати і як зробити його щасливим у цей же. Адже подарунок у річницю весілля - це як нагадування про те, що він зробив правильний вибір декілька років тому назад. Ну, а ви, як гарна дружина, зробите йому обов'язково чудовий сюрприз в цей день.

  1. Якщо чоловікові уже більше 30-ти років, то це говорить про те, що необхідно мати аптечку і аптечка має бути правильною. Подаруйте йому каністру з написом “Аптечка”, а всередині нехай буде подарунковий набір у вигляді келихів і віски. А ще туди можна поставити колонку, яка також підніме настрій гарною музикою, коли чоловік буде лікуватися віскі.
  2. Ще можна подарувати іменний махровий халат. На ньому може бути різний напис. Або просто ім’я чоловіка, або ж напис у вигляді “найвродливішому і найкоханішому чоловікові у світі”.
  3. Якщо ми вже кажемо про одяг і ви є дуже ревнивою жінкою і водночас з гарним почуттям гумору, то можна подарувати труси з вашим фото. Або футболку з вашим фото. Нехай кожен у цьому світі знає, кому дістався цей чоловік!
  4. Якщо чоловік не цурається прикрас, то можна зробити на замовлення зворушливий ланцюжок оригінального плетіння.
  5. Також є гарні подарункові набори у вигляді дегустаційного набору пива, віскі або вина. Ще навіть продають оригінальні набори спеціального посуду у вигляді глобусу, в який заливають алкогольний напій.
  6. Якщо ваш чоловік спортивної статури, то є варіанти подарунків у вигляді гантелей і штанги.
  7. А ще бувають дорослі хлопці, які люблять грати. І тоді їм може знадобитися ігрова консоль або гра на неї.
  8. Ще є корисний подарунок у вигляді красивого павербанку. На даний момент, коли в країні діють відключення світла, то це може знадобитися дуже скоро і вчасно!

Варіантів подарунків дуже багато. Найголовніше - це вибирати з душою.

Що подарувати дружині на річницю весілля?

Жінки - це ніжні створіння, які вродливі, турботливі і дуже чарівні. Для них хочеться робити особливі речі і дарувати їм зірки з неба. Але окрім зірочки, можна ще знайти декілька різних видів подарунків на річницю весілля своїй дружині. Що ж це може бути?

  1. Найбанальніший подарунок - це б’юті бокс. До нього можуть входити різні види як декоративної, так і доглядової косметики. Якщо знаєте приблизно, чим користується ваша жінка, то вже буде легше. Але є багато магазинів, де консультанти допоможуть вам із вибором.
  2. Зробіть романтичний подарунок у вигляді великої об’ємної фоторамки з вашими спільними фото.
  3. Також є солодкі подарунки, які можуть складатися із різних видів шоколаду, меду, пасти різного виду, горішків і цукерок. Є багато корисних солодощів, які не нашкодять фігурі вашій дружині.
  4. Якщо у вас дуже працьовита жінка, то їй потрібно обов'язково розслабитися. Дайте їй можливість відпочити і сходити на якісь спа-процедури. Або на професійний масаж. Немає нікого кращого за розслаблену жінку, яка відпочила.
  5. Дружина любить прикраси? Придбайте для неї щось цікаве. А ще ця прикраса може бути дуже особливою завдяки якомусь напису з побажаннями від вас у вигляді слів кохання.
  6. А ще можна урізноманітнити ваше життя з жінкою…Для цього подаруйте цікавий халат з пеньюаром або відвертою піжамкою.
  7. Ви колись бачили милі світильники? Є дуже романтичний варіант. Це світильник з вашим спільним фото у вигляді серця.

Якщо є кохання, то будь-який подарунок буде особливим! Зробіть його оригінальним і від щирого серця!

Що подарувати на річницю весілля друзям?

З друзями вас може поєднувати багато спільних моментів. Ви можете знати їх з самого дитинства, або познайомитися вже у дорослому віці. Але в будь-якому випадку, завжди приємно знати, що вони закохані і несуть це кохання довгі роки життя. Вас запросили на весілля і ви не знаєте, що подарувати?

Є декілька варіантів. Найперший варіант - це звернути увагу саме на число річниці весілля.

Якщо хочете подарувати подарунок на річницю весілля 1 рік, то це може бути пов'язано із матеріалом ситець.

Ви йдете на 5 річницю весілля? Вигадайте щось із дерева. Це може бути рамки, підставки під гаряче, аксесуари з дерева, прибори дерев’яні. Можна зробити щось своїми руками.

На 10 річницю весілля зазвичай дарують щось з олова. Декор для дому або шкатулки стануть цікавими подарунками в цей день!

А ось на 15 річницю весілля вже даруйте щось із кришталю. Подарунком зробіть годинник з дорогоцінного металу. Також гарним варіантом будуть кришталеві прикраси. І принесіть із собою букет троянд!

Якщо не відштовхуватися від самої дати річниці, то просто уявіть, що подобається вашим друзям.

Вони люблять гарно одягатися? Подаруйте їм парні футболки!

Хочете зробити щось таке, щоб залишилося у них про згадку їх кохання? Є набори для створення 3D зліпка “Для двох”. За допомогою цього роблять зліпок з рук закоханих, які тримаються один за одного. Дуже романтично!

Є ідеї подарунків у вигляді солодощів, оригінальних тортів з написами побажань кохання. Цікаві келики та набір фруктів. Або квитки на концерт, стрибок з парашуту, подорож удвох кудись в Карпати. Головне - це знати те, що люблять ваші друзі.

Що подарувати на золоте весілля?

Для багатьох людей 50 років подружнього життя вважаються недосяжними! Але яка ж сила кохання має бути! І подарунки мають бути особливими!

В цей день зазвичай дарують щось золоте.

Або є ще такі варіанти подарунків.

  1. Побутова техніка.
  2. Домашній текстиль. Це можуть бути подушки з оригінальним принтом в золотою вишивкою: фото обручок, написи з вашими побажаннями. Ще дарують ковдри, рушники, постільну білизну.
  3. Гаджети: смарт годинник, планшет, електронна книга.
  4. Відео. Це вид поздоровлення, в якому є певні відео і фото із життя. Це дуже пам'ятний подарунок.
  5. Ще став дуже популярний подарунок у вигляді пісні. Часто дарують авторські пісні з історією кохання. Для людей, які прожили багато років, це може бути дуже зворушливо!

Просто йдіть за покликом серця і думайте, що може стати особливим подарунком саме у цей день!

Що подарувати на паперове весілля?

Це друга річниця свята. Ніби недавно тільки одружилися. Але вже цікавим початком спільної подорожі. Що ж подарувати?

  1. Альбом. Заповніть їх спільними фотографіями закоханих людей.
  2. Якийсь паперовий сертифікат. Це може бути пов'язаним з подорожами.
  3. Мапа світу або України. Там можна відзначати місця, куди подружжя могло би поїхати.
  4. Квитки на концерт улюбленої групи або театр.
  5. Набір планерів і блокнотів, в які можна записувати всі побажання на спільне майбутнє!

Все, що створено з паперу, може стати вашим другом у створенні подарунку.

Що подарувати на срібне весілля?

Люди прожили разом 25 років! Це величезний стаж кохання і подарунки теж мають бути під стать цьому дню. Що ж придумати?

  1. Парні кулони. Це можуть бути кулони з ланцюжками, створенні під особливе замовлення. Даруйте щось однакового дизайну.
  2. Браслети. Це як символ, що одягається на зап’ястя і показує, що вже багато років подружжя йде рука об руку разом.
  3. Предмети із срібла для декору і побуту. Найчастіше в такий день дарують срібні столові прилади.
  4. Якщо люди віруючі, то подаруйте їм срібні ікони, або звичайні, але зі срібним декоруванням.
  5. Срібні кубки і смачне вино чи шампанське. А ще це може бути кубок, який дається за перемогу. Цей день - це найголовніша перемога, адже кохання таке довге і величне!

У будь-якому разі, в цей день можна дарувати багато подарунків, пов’язаних зі сріблом.

Що подарувати на ситцеве весілля?

Подружжя живе у шлюбі лише перший рік. Але це найголовніший рік! Адже саме на цьому початковому етапі укладаються правила сім’ї. І ось варіанти подарунків.

  1. Постільна білизна, рушники і скатертини. Все те, що створено з тканини.
  2. Дівчині можна подарувати нічну сорочку із цього матеріалу, а чоловікові просту сорочку.
  3. Якщо щось не банально і не пов’язане із тканиною, то даруйте сертифікати на улюблений магазин, парфуми.
  4. Вишиті хустки або простирадла.
  5. Подарунок своїми руками. Візьміть банку і листочки. На листочках потрібно написати, за що ви покохали свою жінку або чоловіка. Або записки “100 побачень” і протягом року ходити на побачення, що написані на листочках. Просто витягувати це з баночки і читати, що там написано.

Що подарувати на мідне весілля?

Знаєте вираз “шукав мідь, а знайшов золото”? Так ось можна перефразувати: “шукав мідь, а знайшов кохання”. Так ось на річницю 7 років, подружжя може з гордістю сказати, що знайшли обидва варіанти. Ось-ось спішать ідеї подарунків.

  1. Підкова на щастя.
  2. Якщо любите грати в шахи, то подаруйте мідні. Оригінально!
  3. Сувенірну кулькову ручку.
  4. Любите квіти? Є чудовий варіант: ковані квіти у вигляді троянд, орхідей, ромашок і так далі.
  5. А ще можна подарувати мідне серденько, як символ незламного кохання!

Мідь - дуже гарний метал і є чудовим матеріалом для подарунків.

Що подарувати на рубінове весілля?

Вже так швидко промайнули 40 років спільного життя. І кожен рік подружжя отримують різні подарунки. А що придумати в цей рік?

Це можуть бути каблучки з рубіном, сережки і браслети з натурального рубіну.

Ще є цікавим варіантом подарунку чашки або подушки з написом, на яких намальовано головний символ свята: рубін.

Будь-яка прикраса з рубіном буде прекрасною, якщо додати ще солодкі поцілуї та міцні обійми!

Що подарувати на лляне весілля?

Льон - це дуже щільна тканина. Так ось так тісно і щільно переплелася доля подружжя на 4 рік спільного життя.

Що ж дарують в цей день?

Зазвичай це хустки, одяг, рушники, покривала з льону.

Але є ще дуже символічний подарунок у цей день: льняні ляльки. Це не тільки предмет інтер'єру, але й оберіг для їх господарів.

А ще можна подарувати якісь подарунки у вигляді їжі, посуду, одягу і запакувати це у мішечок з льону. Буде дуже незвично!

Але в будь-якому випадку всі подарунки від щирого серця в цей день є приємними!

Подружжю завжди можна побажати ще більше років спільного життя!