Святкуємо день народження у Львові

Володимир Лобода Володимир Лобода
Автор статті

Львів – це прекрасне місто, де дуже люблять відпочивати туристи, але й місцеві обожнюють святкувати дні народження чи інші події у красивих закладах. Але де ж знайти таке місце, яке б задовольнило потреби іменинника, пропонувало територію для фотозони, танцмайданчик, організацію бенкету?

У місті Лева є чимало закладів, де можна гарно провести день народження. Це: ресторанні комплекси, колоритні та неймовірні заклади харчування, паби, бари, заклади, які організовують дні народження на місці. Найбільшою популярністю для святкування приємної події користуються ресторани. В інтернеті навіть можна знайти підбірки топ ресторанів у місті Львів – у них зібрано список найкращих закладів, де можна скуштувати традиційну та сучасну кухню, насолодитися приємною атмосферою та відпочити від душі.

Ресторан «Lion’s Castle»

Це справді унікальне місце, яке вразить і іменинника, і гостей. Розташований майже у самому центрі міста на вулиці Галицької армії, 7. Недалеко є парк. Ресторан розташований у справжньому старовинному замку, який нещодавно пройшов реконструкцію. Тут все дихає історією, біля нього розміщено готель, де можуть розміститися гості, якщо на знаменну подію вони приїдуть з іншого міста.

Ресторан Lion's Castle

У ресторані можна замовити бенкет, де будуть лише найвишуканіші авторські страви. Тут також є величезна винна карта, чимало коктейлів. Ресторан розташований на огородженій території. На другому поверсі є тераса, з якої відкривається приголомшливий вид на місто. Всі деталі за номером 0673861220.

Ресторан «Faber»

Ресторація розміщена на вулиці Антоновича, 112 а. Працює щоденно з 10.00 до 22.00. У закладі пропонують смачне меню, яке задовольнить потреби навіть найбільш вибагливого клієнта. Тут також розроблене спеціальне дитяче меню. Можна замовити бенкет, під час організації якого врахують усі ваші пропозиції. Тут діють знижки при замовленні бенкетів на певні суми. Наприклад, якщо у вас свято у будень і його вартість від 10 тисяч гривень, то знижка буде 10%. Якщо ж бенкет на 30 тисяч гривень, то вам у подарунок запропонують торт «Снікерс» на 3 кілограми. Або ж ви можете обрати послугу аніматора на 2 години. Якщо ваше день народження «потягне» на 50 тисяч, то вам подарують 12 пляшок будь-якого алкоголю.

Особливо приємно тут святкувати дитяче день народження, адже є фотозона, дитяче меню, аніматори. Всю детальну інформацію можна отримати за номером 0971512211.

Ресторан «Бабо Гарденс»

Якщо ви не знаєте куди піти у Львові щоб відчути атмосферу міста, то вам у цей ресторан. Це не заклад харчування, а справжній витвір мистецтва! Працює він з 1995 року, а в оновленому форматі відкритий у серпні 2022 року. Розташований на вулиці Кузневича, 16 а. Розміщений ресторанний комплекс у старій віллі, що прожила австрійську, польську, радянську епохи. Тому тут все автентичне, вишукане, старовинне і незвичайне. Цікавезний інтер’єр дозволить поринути у чудову епоху початку минулого століття і відчути себе як мінімум аристократичною львівською панянкою чи паном.

Ресторан «Бабо Гарденс»

Тут можна відсвяткувати день народження у особливому стилі. А реально навіть влаштувати тематичну вечірку, яка буде цікава як дорослим, так  і дітям. Власники кажуть, що саме тут живе кухня Львова. Багато страв є вегетаріанськими, а взагалі тут міксується вірменська, українська та єврейська кухні. Можна спробувати страви на грилі, є унікальні види вина. Ресторація працює щоденно з 12.00 до 23.00. Деталі за телефоном 0670001526.

Ресторація Бачевських

Якщо вас цікавить не лише їжа, але й певний елемент шоу на дні народженні, то вам у ресторацію Бачевських. Це  затишний і вельми вишуканий заклад, що розмістився на вуличці Шевській, 8. Бачевські були відомі у Європі ще з 1782 року. Тоді вони відкрили масове виробництво горілки. Тепер у ресторані можна спробувати алкогольні напої за унікальними авторськими рецептами. Тут також є страви з української, польської, єврейської, галицької та європейської кухонь. Є продукція для вегетаріанців  і дітей. У ресторації кілька зал, де кожен зможе відчути себе особливо. Наприклад, провести святкування можна у Жидівській залі з інтер’єром єврейського дому початку минулого століття. Або насолодитися папужками в Оранжереї. Для камерної і душевної атмосфери підійде внутрішній дворик. А якщо ваші гості люблять щось «гарячіше», то вам запропонують Наливкові підвали Бачевських.

До того ж тут можна пообідати у супроводі неймовірної арфи, віолончелі та фортепіано. А ще тут особливі сніданки. Уявіть, що ви запрошуєте другу половинку, подругу, маму чи будь-кого іншого поснідати на день народження в цей унікальний заклад! Працює щоденно з 11.00 до 23.00. Детальніша інформація за номером 098224444.

«Планета мрій»

Не ресторанами єдиними для святкування днів народжень багате місто. Багато цікавого можуть запропонувати й інші локації у Львові – не менш привабливі. Наприклад, відсвяткувати дитяче день народження можна у парку розваг «Планета мрій». Тут є все для того, щоб малеча надовго запам’ятала свято. Адже пропонують аніматорів, тематичні кімнатки для застілля, безлімітні розваги, смачне дитяче меню, можливість приєднатися до клубу іменинників і отримувати додаткові послуги. Діти можуть стрибати на батутах, розважатися на скеледромі, у лабіринті, на ігрових автоматах, підвісному мотузковому парку, є пісочниця, віртуальні розваги. Також тут можуть запропонувати виготовити смачнючий та оригінальний торт для винуватця події.

«Планета мрій» розташовується у Львові на вулиці Газовій, 30а. Детальніша інформація за телефоном 0671853399.

У Львові також є чимало незвичайних локацій для святкування дня народження. Наприклад, «Цитадель» - це стильний бар, що має скляний купол. Меню розробляється спеціально для конкретної вечірки. У ресторані «Валентино» можна відсвяткувати день народження на компанію від 10 людей. Заклад розміщений на даху розкішного готелю. Тут пропонують унікальне меню, є можливість запросити аніматорів, фотографа.

Відсвяткувати день народження у Львові можна на будь-який смак. Обирайте те, що до душі і насолоджуйтесь!