Насолоджуйтесь смаком Японії: доставка суші у Львові
Якщо хочеться чогось смачного, найкраще замовити суші. Ця легка оригінальна страва давно здобула прихильність львів'ян. Варіантів суші так багато, що кожен знайде собі щось до смаку. Щоб замовити суші у Львові, оберіть один із відповідних сервісів доставки. При цьому звертайте увагу на відгуки та швидкість транспортування.
Найбільш популярні види суші
Виділяють багато варіантів суші. Ось деякі з них:
- нігірі: шматок риби або морепродуктів, розміщений на грудці рису;
- макі: згорток рису і начинки (рол), обернений водоростями норі;
- темакі: роли у формі конусу з водоростей, що містить рис і начинку;
- урамакі: роли, у яких рис розміщений зовні, а начинка всередині.
Також багато служб пропонують осучаснені види суші. Це, наприклад, суші-бургери чи суші в рисовому папері. Їх зручно і цікаво їсти.
Поради щодо вибору суші
Класичні суші. Філадельфія і Каліфорнія подобаються більшості. Вершкова Філадельфія вдало поєднується зі стравами європейської кухні. Солодкувата Каліфорнія особливо подобається дітям. Класичні роли підійдуть і для дружніх посиденьок, і для ділового фуршету.
Нестандартні суші. Втілення найсміливіших кулінарних фантазій. У Львові можна замовити суші з трюфельною олією, золотом і кальмарами. Популярною є комбінація фруктів та сирів. Наприклад, популярний ресторан NOA пропонує суші зі сніжним крабом, манго і пармезаном.
Дієтичні роли. Якщо ви маєте харчові обмеження, замовляйте вегетаріанські чи безлактозні роли. Навіть нежирні овочеві суші можуть бути смачними. Таємниця їх приготування – у поєднанні рисового оцту з японськими спеціями.
Суші-сети. Завдяки сетам кожен з компанії може обрати рол собі до смаку. Набори суші звільнять вас від тривалого стояння на кухні. Зазвичай сети містять 12–36 шматочків. Хоча бувають і великі набори: для масштабних святкувань.
Традиції споживання суші
Замовлені суші розкладають так, щоб вони не втратили свого вигляду. Їдять суші за допомогою паличок під назвою хасі. Деякі види суші (нігірі) можна брати руками. У Японії хасі вважаються священним символом, що приносить удачу. В наших реаліях палички допоможуть створити східну атмосферу та розсмакувати кожен шматочок.
Під час їжі суші вмочують у соєвий соус, який підкреслює відтінки сирої риби. Імбир їдять у перерві між ролами, щоб очистити рецептори язика перед новою стравою. Васабі додають у помірній кількості. Ця приправа посилює тонкий смак суші.
У східних країнах прийнято починати з легших видів суші та закінчувати більш насиченими. Проте ви можете експериментувати з послідовністю. Куштуйте улюблені суші та здобувайте нові гастрономічні враження!