Найкращі ресторани для весілля у Львові

Володимир Лобода Володимир Лобода
Автор статті
Найкращі ресторани для весілля у Львові

День весілля є завжди хвилюючим моментом. Молодята хочуть запам’ятати цей день назавжди. Тому важливо, аби всі нюанси і побажання були враховані. Окрім того, що потрібно вибрати обручки, гарний одяг, взуття, прикраси, гарного тамаду, ще і потрібно подумати про правильне місце святкування. Адже хочеться зібрати всіх рідних за одним столом в якомусь чарівному ресторані. Тут ви зможете обрати атмосферні ресторани у місці Львів для привітання з днем весілля. Тож розпочнемо.

LOFT7 restaurant

Це місце, де можна залишитися ситим та задоволеним. Знаходиться воно на вулиці Куліша, 47а.

По-перше, там є якісна жива музика та вокал. Є місце для танців і перший танець молодят буде під чарівний голос вокаліста.

Також там є панорамний вид на 360 градусів. Можна спостерігати з вікон вид на Львів і милуватися місцем і вишуканим, простим та актуальним видом внутрішнього інтер’єру.

Окрім цього там є страви європейської кухні від шеф-кухаря Юрія Кавальця. Можна замовити салати, супи, гарячі та холодні закуски. Також є перевагою, що там є барна стійка, де алкогольні напої готує професійний бармен, який запропонує вам найкраще алкогольне меню, винну карту та авторські коктейлі.

В залі можна розмістити комфортно до 90 гостей. Впевнені, що всі будуть в захваті від цього ресторану!

Park. Art of Rest

А ось цей ресторан знаходиться в тихому парку у близькому центрі. Якщо молодята хочуть відсвяткувати цей день серед природи, то варто зупинити свій вибір на цьому. Він знаходиться по вулиці Вітовського, 43А.

Ох, чи знаєте, який найголовніший плюс цього ресторану? Це можливість виїзної церемонії. Тобто там є спеціальний майданчик, який декоратори можуть прикрасити за вашими побажанням.

Шеф-кухар обов’язково запропонує вам фуршетне меню, яке складається з класичних та екзотичних страв. Також є винне меню, де вам запропонують авторські коктейлі.

Святкування можна перенести в середину ресторану, де можна обрати той зал, який вам найбільше підходить за кількістю гостей та зовнішнім виглядом.

Там є декілька видів:

  • Зал Event Hall. Він знаходиться на другому поверсі. Це світла локація, де можна розмістити до 230 гостей за банкетними столами.
  • Зал Restaurant. Це ідеальний зал для святкування весілля для вузького кола сім’ї та друзів. Тут можна розмістити до 100 гостей і є багато місця для танців.

Тут є затишні просторі тераси з видом на парк, смачні страви та алкогольні напої, сучасне технічне обладнання для веселої музики, паркінг для 70 машин. Також в ресторані працює шеф-кондитер, який запропонує вам ніжні десерти.

Зробіть цей день комфортним та вишуканим за допомогою ресторану Park. Art of Rest.

Ресторан «Валентино»

Це італійський ресторан у самому серці Львову. Він знаходиться в центрі міста поряд з Площею Ринок. Знаходиться на вулиці Остапа Нижанківського, 20.

Це дійсно елітне місце: яскравий фасад, мармурові сходи, кована огорожа… шедевр, райський куточок! Витончені квіти в горщиках ніби вміють розмовляти та запрошують вас зайти в середину, де все аристократично і стримано.

Складається з таких залів:

  • Зелений зал. Скляний дах, розмаїття зелені та зимовий сад не залишать вас байдужими!
  • Кавовий зал. Тут можна відсвяткувати тільки з найближчими. Але аромат кави ви запам’ятаєте надовго!
  • Винний зал – ідеальне місце для проведення банкетів. Тут є старовинний інтер’єр, в якому ви відчуєте епоху Середньовіччя.

Ресторан «Шопен».

Підкорює своєю класикою та вишуканістю. Тут можна святкувати як пишний банкет, так і камерне святкування у тісному колі друзів та родини. Провансальський стиль та українське фюжн-меню, що дозволяє по-іншому подивитися на традиційні страви нашої країни не залишить вас байдужими!

Українські страви та винна карта дозволить насолодитися вам самаком, а дитяче меню буде корисним для дітей.

Ви можете святкувати у музичному супроводі з кавер-гуртами, саксофоністами та вокалістами.

Є лобі-бар, де можна окремо спробувати алкогольні напої і окремий банкетний зал, який розрахований на 60 людей.

Знаходиться ресторан на пл. Маланюка 7.

Ресторан «Галичина».

Тут ви можете провести незабутнє весілля, де команда ресторану працює як єдиний механізм і стане в цей день для вас майже як сім’я. Ваша особлива подія запам’ятається вам надовго!

Тут присутні 2 просторі класичні зали із елементами модерну. Камін створить затишок і ви відчуєте себе наче вдома.

Тут також працюють флористи, які займаються декором і наповнять залу квітковими композиціями. А організатори готові втілити будь-які побажання та забаганки молодят.

Є окреме меню для дітей та дорослих. Меню складається з європейських та українських страв. Тут є жива музика, літній майданчик з фонтаном та майданчик для танців. А також місце знайдеться не тільки для гостей, але й для машин на автостоянці. Знаходиться ресторан на вулиці Тролейбусна 3.

Ви точно знайдете потрібне місце для святкування свого весілля!