Фірмові страви, які варто замовити у місті лева – доставка їжі у Львові
Є страви, які стали візитівками різних регіонів та міст України. Якщо деруни — то в Житомирі, форшмак — в Одесі, банош з лісовими грибами — у Ворохті.
Сьогодні хочемо поділитися фірмовими смаколиками з міста лева. Популярною стала не тільки Реберня Львів: двері до української кухні відкривають різноманітні ресторації, доступні для замовлення на доставку від !Fest Delivery.
Що варто замовити з іменитої Реберні?
Реберня зі Львова — заклад, у якому варто побувати хоч раз. А ребра з вогню лишаються такими ж смачними й ароматними на доставку: замовляйте у будь-який куточок Львова.
Три топові страви на доставку:
Набір ребер на двох. До смачного набору входять 2 порції ребер на вогні, соус гірчичний та BBQ, маринована бринза, 2 порції картоплі на грилі з 2 соусами Пасата, 2 палянички та компот.
Яловичий антрекот, маринований у гарбузовій олії зі спеціями. На додачу іде стручкова квасоля та соус BBQ. Можна обрати ступінь просмажування, який полюбляєте.
Набір для пікніка з ребрами. Перфектний варіант для посиденьок удома, щоби ребра були максимально свіжі. До набору входять 2,2 кг ребер (мариновані за фірмовим рецептом), 0,5 кг маринованих овочів, 0,5 кг битих огірків та 0,5 кг маринованої бринзи.
Ще декілька популярних львівських страв від !Fest Доставки
Сучасний Львів оновлюється, вдосконалюються і страви з місцевих ресторацій. Автентична кухня в поєднанні з новими методами приготування, техніками, продуктами — свято для ваших рецепторів. Обійти всі заклади неможливо, тому не соромтеся замовляти на доставку:
Свіжоспечений багет із набором 5 фірмових намазанок із ресторації Пструг, хліб на вино. До набору входять запаковані у баночки намазанки: із курячим паштетом, куркою та грибами, шинкою, козячим сиром і грушею, сиром та зеленню.
Велика ковбасна тареля із ресторації М’яса та справедливости. Входять мисливські, пікантні, свинячі, курячі ковбаски, соуси аджика та BBQ.
Кремовий сирник із чорницею з Grand Cafe Leopolis. Тільки у Львові ніжний, повітряний сирник з ягідним пюре, пісочним тістом та маскарпоне можна замовляти і на свята, і для посиденьок з колежанками, і на щодень.
Борщ, том ям чи рамен із Великої трійки. Скуштуйте всі три зіркові страви в місцевому виконанні чи оберіть одну. Кожна перша страва стала довершеним прийомом їжі. Наприклад, борщ подається з салом, соленими лимонами, квашениною та пампухами.
Традиційна верещака із Криївки. Ребра, тушковані у буряковому квасі, з материнкою та соусом з того ж бурякового квасу, так готують лише в цій ресторації.
Між прогулянками, дослідженнями музеїв, палаців та й просто вуличок Львова обирайте страви місцевої кухні на доставку чи самовивіз. За один гастротур спробувати усе не вийде, тож збережіть цю статтю та відмічайте смаколики, які вже куштували.